Home

Suuri harha vapaus maraton ktp naiset jalkapallo kiuru viljakasvien auttaja

Kooste 21.5.2023 | FC KTP - KUPS Akatemia | Naisten Ykkönen | Arto Tolsa  Areena - YouTube
Kooste 21.5.2023 | FC KTP - KUPS Akatemia | Naisten Ykkönen | Arto Tolsa Areena - YouTube

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle

KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi  jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat

OTTELUENNAKKO: FC KTP - KuPS ke klo 18.30 - KuPS - Kuopion Palloseura

FC KTP Juniorit-Peli-Karhut 2008

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

FC KTP vieraaksi Harjulle

FC KTP Kausikortti 2024: Naiset - Ykkönen | Osta lippu helposti | Tiketti

RoPS ja KTP taistelevat noususta naisten Ykköseen

KTP:n naiset aloittavat toisen kautensa Kakkosessa tavoitteenaan sarjanousu  | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naiset aloittavat toisen kautensa Kakkosessa tavoitteenaan sarjanousu | Urheilu | Kymen Sanomat

Suomen Cup alkaa, KTP vieraaksi Taliin - HJK Helsinki

Jari-Pekka Gummerus (@gummeja) / X

KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa  – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa"  | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa" | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

KTP on X: "KTP kohtaa FC Hongan naisten Suomen Cupissa Lue ennakko:  https://t.co/UsErpSynoF ⚽️ KTP - FC Honka 🗓️ 17.5. 🕰️ 19.00 Hanki oma  lippusi etukäteen: https://t.co/aeqo9mYHlP Tolsal Tavataan! #FromTheDocks  #KTPKotka #SuomenCup
KTP on X: "KTP kohtaa FC Hongan naisten Suomen Cupissa Lue ennakko: https://t.co/UsErpSynoF ⚽️ KTP - FC Honka 🗓️ 17.5. 🕰️ 19.00 Hanki oma lippusi etukäteen: https://t.co/aeqo9mYHlP Tolsal Tavataan! #FromTheDocks #KTPKotka #SuomenCup

Ajankohtaista | Sivu 2 | FC KTP juniorit ry

Pallo-Iirot - KTP, naisten ykkönen, 15.4.2023 - FutisForum2

KTP ei suostunut vielä haudattavaksi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Jalkapallo | LaPa-95 aloittaa Kakkosen nousukarsinnat lauantaina FC KTP:tä  vastaan Valio Areenalla | Urheilu | Matti ja Liisa
Jalkapallo | LaPa-95 aloittaa Kakkosen nousukarsinnat lauantaina FC KTP:tä vastaan Valio Areenalla | Urheilu | Matti ja Liisa

Naisten edustus aloitti kauden voitolla | FC KTP Kotka ry

Naisten Klubikortti 2022 | FC KTP Kotka ry

KTP Kotka | Kotka

RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle –  katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa
RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle – katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa