Home

Tai joko Charles Keasing nosturi ilves ottelut 2015 jalkapallo ylenkatse Confine Voitto

Ilves-Kissat - Tunnetta, taistelua ja Kissasydäntä

Ilves Jalkapallo

Ilves-FC KTP -ottelussa kesäarvontoja | Uutiset | Veikkausliiga

Ilves voitti Hongan Suomen Cupin finaalissa | Urheilu | Yle

Shamrock Rovers–Ilves: tv-kuva pysähtyi, selostaja Velja Engström onnistui

Åbo IFK - Jalkapallo - null - Ottelut - ÅIFK ÅIFK - Ilves/2

Ilveksen otteluohjelma jalkapallossa ihmetyttää kapteeni Mika Hilanderia -  Jalkapallo - Aamulehti
Ilveksen otteluohjelma jalkapallossa ihmetyttää kapteeni Mika Hilanderia - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves siirtyi runkosarjan kärkipaikalle Lahdessa - 04.03.2023 - Pelicans -  Ilves - LIIGA - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Ilves siirtyi runkosarjan kärkipaikalle Lahdessa - 04.03.2023 - Pelicans - Ilves - LIIGA - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Sivuaako HJK historiaa? "Taotaan, kun rauta on kuumaa" | Yle

Ylöjärven Ilves ry - null

Ilves/2 vahvempi kenraaliharjoituksessa - Ilves-Kissat

Ilves-valmentajan tuplajuhlat – Cup-mestaruus ja 50 vuotta mittariin

Ylöjärven Ilves ry - Jalkapallo

HIFK menetti kahden maalin johtoaseman - Ilves nousi tasapeliin: "Pari  virhettä ja se oli siinä" - HIFK Fotboll
HIFK menetti kahden maalin johtoaseman - Ilves nousi tasapeliin: "Pari virhettä ja se oli siinä" - HIFK Fotboll

Ilves voitti IFK Mariehamnin 6–3 jalkapalloliigassa 2018 - Jalkapallo -  Aamulehti
Ilves voitti IFK Mariehamnin 6–3 jalkapalloliigassa 2018 - Jalkapallo - Aamulehti

Ylöjärven Ilves ry - Jalkapallo - Ottelut - YIlves - Fc Espoo ja I-HK  valkoinen
Ylöjärven Ilves ry - Jalkapallo - Ottelut - YIlves - Fc Espoo ja I-HK valkoinen

Jämsänkosken Ilves - Ottelut+tulokset (11.4.2021)

Kaikki Ilveksen ottelut löytyvät Palloliiton Tulospalvelusta! •  Ilvesjalkapallo
Kaikki Ilveksen ottelut löytyvät Palloliiton Tulospalvelusta! • Ilvesjalkapallo

Ilves – PK-35 – jatkuvatko keltavihreiden ja punamustien tasaiset  kamppailut Kaupissa? - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves – PK-35 – jatkuvatko keltavihreiden ja punamustien tasaiset kamppailut Kaupissa? - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Kokkolan Pallo-Veikot - null - Ottelut - Ilves - KPV

Pelaajat -
Pelaajat -

200 ottelua, 16 754 minuuttia - Tatu Miettunen nousemassa Ilves-ikonien  joukkoon | Uutiset | Veikkausliiga
200 ottelua, 16 754 minuuttia - Tatu Miettunen nousemassa Ilves-ikonien joukkoon | Uutiset | Veikkausliiga

Ilvekselle kotivoitto (Ilves-KuPS 1-0) | Uutiset | Ilves - KuPS 12.7.2015 |  Veikkausliiga
Ilvekselle kotivoitto (Ilves-KuPS 1-0) | Uutiset | Ilves - KuPS 12.7.2015 | Veikkausliiga

Ilves P15/2 (2009) • Ilvesjalkapallo

Ilveksen Pääsiäisturnaus 2023: suorat lähetykset Kauppi 2 -kentältä -  Jalkapallo - Aamulehti
Ilveksen Pääsiäisturnaus 2023: suorat lähetykset Kauppi 2 -kentältä - Jalkapallo - Aamulehti