Home

Riippuvainen harppuuna shetland jalkapallo peliaika Pitäisi Seuraava naimisissa

Neljä radikaalia sääntömuutosta Fifan testissä – Näin jalkapallo voi  tulevaisuudessa muuttua - Jalkapallo - Aamulehti
Neljä radikaalia sääntömuutosta Fifan testissä – Näin jalkapallo voi tulevaisuudessa muuttua - Jalkapallo - Aamulehti

Ajax-Sarkkiranta nousi kahden maalin tappioasemasta voittoon Kaleva Cupin  finaalissa – "Tiesimme, että peliaika oli loppumassa" | Kaleva
Ajax-Sarkkiranta nousi kahden maalin tappioasemasta voittoon Kaleva Cupin finaalissa – "Tiesimme, että peliaika oli loppumassa" | Kaleva

Ilmari Niskanen kuvitteli nousevansa tähtipelaajaksi Saksan kolmosliigassa  – kertoo nyt rehellisesti, miksi peliaika on jäänyt viime aikoina vähiin
Ilmari Niskanen kuvitteli nousevansa tähtipelaajaksi Saksan kolmosliigassa – kertoo nyt rehellisesti, miksi peliaika on jäänyt viime aikoina vähiin

Miksi jalkapallon MM-kisoissa pelataan niin paljon lisäaikaa? - Jalkapallo  - Aamulehti
Miksi jalkapallon MM-kisoissa pelataan niin paljon lisäaikaa? - Jalkapallo - Aamulehti

Rantala ei ole enää Helmareissa pelkkä penkkipelaaja, mutta Ruotsia vastaan  tuli vain 15 minuuttia - Urheilu - Satakunnan Kansa
Rantala ei ole enää Helmareissa pelkkä penkkipelaaja, mutta Ruotsia vastaan tuli vain 15 minuuttia - Urheilu - Satakunnan Kansa

Marcus Forss kaipaa peliaikaa Sveitsi-ottelussa – Robert Ivanov kentälle?

Pitäisikö huolestua? Glen Kamaran peliaika romahtanut - haki pelituntumaa  kohtaamalla Christian Eriksenin - SuomiFutis
Pitäisikö huolestua? Glen Kamaran peliaika romahtanut - haki pelituntumaa kohtaamalla Christian Eriksenin - SuomiFutis

Säännöt | Fcpopa

Jalkapallon peliaika tuntematon | Uusi Suomi Puheenvuoro

MM-finaalin varsinainen peliaika maalittomaan – edessä jännittävä jatkoaika  | Yle Urheilu
MM-finaalin varsinainen peliaika maalittomaan – edessä jännittävä jatkoaika | Yle Urheilu

Melkein yhtä jännittävää kuin jääkiekko! Riigikogu ja eduskunta pelasivat  tänään Kadriorgin kentällä tiukan jalkapallo-ottelun. Varsinainen peliaika  loppui tasatulokseen ja ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailussa  suomalaisten hyväksi maalein 7–8 ...
Melkein yhtä jännittävää kuin jääkiekko! Riigikogu ja eduskunta pelasivat tänään Kadriorgin kentällä tiukan jalkapallo-ottelun. Varsinainen peliaika loppui tasatulokseen ja ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailussa suomalaisten hyväksi maalein 7–8 ...

Sunnuntaivakion vihje ohittaa Klubin - lue perustelut alta |  Veikkausuutiset - Veikkaus
Sunnuntaivakion vihje ohittaa Klubin - lue perustelut alta | Veikkausuutiset - Veikkaus

Jalkapallo: Teemu Pukki: Lähdin peliajan perässä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

MM-kisapäiväkirja 4: Jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia – Sitten  pelataan 14 minuuttia erotuomarin antamaa lisäaikaa | Kaleva
MM-kisapäiväkirja 4: Jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia – Sitten pelataan 14 minuuttia erotuomarin antamaa lisäaikaa | Kaleva

Varsinainen peliaika on täynnä, lisäaika käyntiin | Yle Urheilu

Lisäaika jalkapallossa järjetön | Uusi Suomi Vapaavuoro

Peliaika vähemmän pelanneille tärkein anti harjoitusottelusta - SJK

Jalkapallo-otteluiden peliaika pysyy epätarkkana: vain erotuomari päättää  tarkasta peliajasta | Urheilu | Savon Sanomat
Jalkapallo-otteluiden peliaika pysyy epätarkkana: vain erotuomari päättää tarkasta peliajasta | Urheilu | Savon Sanomat

jalkapallo harrastesarja talvi_2018.indd

Uuden kenttäryhmityksen uhri – vähentynyt peliaika on ajanut hyvinkääläisen  liigapelaajan kehittämään itseään monipuolisemmaksi jalkapalloilijaksi |  Urheilu | Aamuposti
Uuden kenttäryhmityksen uhri – vähentynyt peliaika on ajanut hyvinkääläisen liigapelaajan kehittämään itseään monipuolisemmaksi jalkapalloilijaksi | Urheilu | Aamuposti

Korkein päättävä elin pohtii radikaalia uudistusehdotusta: Näin päästään  eroon jalkapallon ongelmakohdista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Korkein päättävä elin pohtii radikaalia uudistusehdotusta: Näin päästään eroon jalkapallon ongelmakohdista - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Valavuori: "Jalkapallo on ison pohdinnan äärellä - peliaikaan tarvitaan  muutos!"
Valavuori: "Jalkapallo on ison pohdinnan äärellä - peliaikaan tarvitaan muutos!"

KKI-lopputurnaukset - Palloliitto.fi

EM-jalkapallon tilastot kertovat, miksi jääkaapille ei kannata kiirehtiä  peliajan umpeutuessa - Urheilu | HS.fi
EM-jalkapallon tilastot kertovat, miksi jääkaapille ei kannata kiirehtiä peliajan umpeutuessa - Urheilu | HS.fi

Hyypiän osakkeet nousussa?

Jalkapalloon 60 minuutin tehokas peliaika? Gianfranco Zola kannattaa  merkittävää muutosehdotusta
Jalkapalloon 60 minuutin tehokas peliaika? Gianfranco Zola kannattaa merkittävää muutosehdotusta