Home

Paranajoki Mekaaninen vääristää jalkapallo puoliaika veikkausliiga uskontunnustus lima todistaja

KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme  täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Tappio ei himmentänyt HJK:n mestaruusjuhlia - HJK Helsinki

Liigacup starttaa Ilveksen osalta kiihkeällä paikalliskamppailulla -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Liigacup starttaa Ilveksen osalta kiihkeällä paikalliskamppailulla - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

HJK:lla todella tehokas toinen puoliaika, Haka nujersi KuPSin -  Veikkausliiga - Ilta-Sanomat
HJK:lla todella tehokas toinen puoliaika, Haka nujersi KuPSin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros - Puoliaika.com

Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous  EM-areenalla - ElmoTV
Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous EM-areenalla - ElmoTV

HJK ja KuPS odotetussa kärkikamppailussa taas tasapeliin, VPS tyrmäsi Oulun  6–0 – tässä Veikkausliigan kauden ensimmäisen puolikkaan puheenaiheet
HJK ja KuPS odotetussa kärkikamppailussa taas tasapeliin, VPS tyrmäsi Oulun 6–0 – tässä Veikkausliigan kauden ensimmäisen puolikkaan puheenaiheet

PS Kemin ruotsalaishyökkääjä valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi  - Puoliaika.com
PS Kemin ruotsalaishyökkääjä valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi - Puoliaika.com

Näkökulma: Jalkapallo yritettiin ryöstää, mutta kannattajat voittivat  ensimmäisen puoliajan - toinen vielä tulossa - SuomiFutis
Näkökulma: Jalkapallo yritettiin ryöstää, mutta kannattajat voittivat ensimmäisen puoliajan - toinen vielä tulossa - SuomiFutis

KuPS jaksoi suomalaisvoimin startannutta FC Lahtea paremmin | Urheilu |  Uusimaa
KuPS jaksoi suomalaisvoimin startannutta FC Lahtea paremmin | Urheilu | Uusimaa

Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 2. puoliaika – katso maksutta MTV  Katsomossa
Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 2. puoliaika – katso maksutta MTV Katsomossa

Veikkausliiga-maalivahti tyrmäsi rankkarivihellyksen - "Väärä tuomio"

KuPS - Inter, ensimmäinen puoliaika - Jalkapallo - Turun Sanomat

Nissilä aloitti KuPSin takaa-ajon – "Kun pääsee tasoihin, se tuo lisää  virtaa" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Nissilä aloitti KuPSin takaa-ajon – "Kun pääsee tasoihin, se tuo lisää virtaa" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Veikkausliiga - Puoliaika.com

Jalkapallo – Wikipedia

HJK Helsinki on Twitter: "Kenttä aurattu ja toinen puoliaika käynnissä!  #HJK #Veikkausliiga #Liigacup https://t.co/WbV5mjNRmv" / Twitter
HJK Helsinki on Twitter: "Kenttä aurattu ja toinen puoliaika käynnissä! #HJK #Veikkausliiga #Liigacup https://t.co/WbV5mjNRmv" / Twitter

Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS kompastui Valkeakoskella - Inter-lainalla  unelmadebyytti - SuomiFutis
Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS kompastui Valkeakoskella - Inter-lainalla unelmadebyytti - SuomiFutis

FC Honka Espoo

Lahden Zeneli myönsi ottelun kaksijakoisuuden – ”Oli kaksi puoliaikaa ja  kaksi peliä” | Uutiset | Veikkausliiga
Lahden Zeneli myönsi ottelun kaksijakoisuuden – ”Oli kaksi puoliaikaa ja kaksi peliä” | Uutiset | Veikkausliiga

Veikkausliigan ratkaisupelien otteluohjelmat julkaistu – tässä kaikki matsit

HJK sai haluamansa revanssin FC Lahdesta - HJK Helsinki

HJK:lle kolmas voitto ja nollapeli – Atomu Tanaka tuli vaihdosta ja  viimeisteli voittomaalin - Urheilu | HS.fi
HJK:lle kolmas voitto ja nollapeli – Atomu Tanaka tuli vaihdosta ja viimeisteli voittomaalin - Urheilu | HS.fi