Home

Onnea Neuvotella palkaton jalkapallossa vajaalla pelaaminen Seikkailija suotuisa Nouse sen sijaan

Ennakko Ranska–Suomi - mistä näet pelin ilmaiseksi, avauskokoonpanot

Belenenses aloitti yhdeksällä pelaajalla Benficaa vastaan

TiPS - ONS — ONS Naiset

Suomi voitti Bosnia ja Hertsegovinan – näin ottelu eteni

EDUSTUS: Jalkapallo on Sadikin ehdoton ykkönen | Mikkelin Palloilijat

Ke 15.6. klo 19:00 PK-35 - SalPa - PK-35

Benjamin Källman hyvästeli jalkapalloliigan kahdella maalilla | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Benjamin Källman hyvästeli jalkapalloliigan kahdella maalilla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

TPS voittoon vajaalla pelaten - Jalkapallo - Turun Sanomat

Barcelona dramaattiseen voittoon La Ligassa: Valladolidille punaisen kortin  aiheuttanut Dembele teki voittomaalin viime hetkillä
Barcelona dramaattiseen voittoon La Ligassa: Valladolidille punaisen kortin aiheuttanut Dembele teki voittomaalin viime hetkillä

Vajaamiehinen Huuhkajat taisteli sensaatiomaisen 3–1-vierasvoiton Bosnia ja  Hertsegovinasta – tässä kaikki Suomen maalit - Urheilu | HS.fi
Vajaamiehinen Huuhkajat taisteli sensaatiomaisen 3–1-vierasvoiton Bosnia ja Hertsegovinasta – tässä kaikki Suomen maalit - Urheilu | HS.fi

urheilutuomarit - uusimmat sisällöt – yle.fi

Ehkä tänä iltana kaikki vihdoin muuttuu – näin lähellä Suomi on ollut  miesten jalkapallon arvokisoja aiemmin
Ehkä tänä iltana kaikki vihdoin muuttuu – näin lähellä Suomi on ollut miesten jalkapallon arvokisoja aiemmin

Huuhkajat - Puoliajalle siirrytään Walesin johtaessa. Suomi pelaa miehen  vajaalla Jere Urosen punaisen kortin jälkeen. Huuhkajilla vielä toinen  jakso aikaa kääntää peli! 💪 #Huuhkajat #WALFIN #MeOlemmeSuomi | Facebook
Huuhkajat - Puoliajalle siirrytään Walesin johtaessa. Suomi pelaa miehen vajaalla Jere Urosen punaisen kortin jälkeen. Huuhkajilla vielä toinen jakso aikaa kääntää peli! 💪 #Huuhkajat #WALFIN #MeOlemmeSuomi | Facebook

MuSa päätti Suomen cupin vajaalla miehistöllä – ”Seura on hyvin kartalla  pelaajatilanteesta” - Urheilu - Satakunnan Kansa
MuSa päätti Suomen cupin vajaalla miehistöllä – ”Seura on hyvin kartalla pelaajatilanteesta” - Urheilu - Satakunnan Kansa

KuPS nappasi tärkeän voiton lisäajalla – ”Onnekkaasti peli kääntyi  voitoksemme” - Urheilu | HS.fi
KuPS nappasi tärkeän voiton lisäajalla – ”Onnekkaasti peli kääntyi voitoksemme” - Urheilu | HS.fi

Kenttäpelaaja maalissa ja 83 minuuttia vajaalla - AFCONissa nähtiin  mieletön trilleri! - SuomiFutis
Kenttäpelaaja maalissa ja 83 minuuttia vajaalla - AFCONissa nähtiin mieletön trilleri! - SuomiFutis

Voitto TahVesta käynnisti kakkosjoukkueen nousujuhlat | TamU-K

Päättäjät veivät futisvaltikan - vajaalla maalilla! | Yle Uutiset

Suomi-kentille palannut Roman Eremenko puhui ensi kertaa kokaiinikärystään:  ”Ehkä olisin Barcelonassa, jos ei olisi tapahtunut” - Urheilu | HS.fi
Suomi-kentille palannut Roman Eremenko puhui ensi kertaa kokaiinikärystään: ”Ehkä olisin Barcelonassa, jos ei olisi tapahtunut” - Urheilu | HS.fi

Teemu Pukki kritisoi Norwichin peliä - Jalkapallo - Aamulehti

Hyvinkää Falcons taisteli taas vajaalla miehityksellä, Cowboys vei pisteet  – "Lappeenrannassa tullaan näkemään kauden paras Falcons" | Urheilu |  Aamuposti
Hyvinkää Falcons taisteli taas vajaalla miehityksellä, Cowboys vei pisteet – "Lappeenrannassa tullaan näkemään kauden paras Falcons" | Urheilu | Aamuposti

JP Savolainen ⚽️ on Twitter: "Surullinen peli menossa: 0-3 taulussa, HIFK  vajaalla, puolustaa kuudella ja Roman ja muut pelaajat katselevat. Ei  tällaista. #Veikkausliiga https://t.co/1Zi6G6iOcO" / Twitter
JP Savolainen ⚽️ on Twitter: "Surullinen peli menossa: 0-3 taulussa, HIFK vajaalla, puolustaa kuudella ja Roman ja muut pelaajat katselevat. Ei tällaista. #Veikkausliiga https://t.co/1Zi6G6iOcO" / Twitter

Piffenin tappioputki jatkui, kun vajaalla pelannut MP niittasi neljä maalia  kymmenessä minuutissa – "Sanattomaksi vetää" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Piffenin tappioputki jatkui, kun vajaalla pelannut MP niittasi neljä maalia kymmenessä minuutissa – "Sanattomaksi vetää" - Jalkapallo - Turun Sanomat