aktiivisesti ovi siivota kulmapotkut jalkapallo Lähennä perjantai Yllättävän

Dance of the Football Ghosts | Erilainen otos kulmapotkua va… | Flickr

Englanti meinaa yllättää kulmapotkusta | Urheilu | Yle

VaKP voitti TamU2:n jalkapallon Nelosessa - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Helmarit huimassa iskussa – puhtaalla pelillä lohkon kärjessä - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Helmarit huimassa iskussa – puhtaalla pelillä lohkon kärjessä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Pikkuhuuhkajille karvas tappio EM-karsintojen avauksessa – Otso Liimatan  avausmaali oli vain laiha lohtu, Sveitsi juhli voittoa Turussa | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Pikkuhuuhkajille karvas tappio EM-karsintojen avauksessa – Otso Liimatan avausmaali oli vain laiha lohtu, Sveitsi juhli voittoa Turussa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Jättiyleisö todisti Australian voittoa MM-avauksessa - Jalkapallo -  Aamulehti
Jättiyleisö todisti Australian voittoa MM-avauksessa - Jalkapallo - Aamulehti

Pitäjänmäen Tarmo ry - Jalkapallo - Ottelut - FC Pakila - PiTa

PK-35 jyräsi Hongan nurin Kansallisen liigan avauksessa – entiset  TiPS-hyökkääjät osuivat kulmapotkuista | Urheilu | Länsi-Savo
PK-35 jyräsi Hongan nurin Kansallisen liigan avauksessa – entiset TiPS-hyökkääjät osuivat kulmapotkuista | Urheilu | Länsi-Savo

Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - Uran ensimmäinen futisturnaus

Oliko tässä yksi kaikkien aikojen jalkapallo-otteluista? Kyseenalaisia  tuomioita, maali suoraan kulmapotkusta ja kaiken huipentava pilkkukisa -  MTVuutiset.fi
Oliko tässä yksi kaikkien aikojen jalkapallo-otteluista? Kyseenalaisia tuomioita, maali suoraan kulmapotkusta ja kaiken huipentava pilkkukisa - MTVuutiset.fi

Kulmapotku ei ole kovin hyvä maalipaikka Valioliigassa

Jalkapallo: Maalivahdin kommentti tiivisti Ilveksen vaikeudet Hongan  vieraana - Jalkapallo - Aamulehti
Jalkapallo: Maalivahdin kommentti tiivisti Ilveksen vaikeudet Hongan vieraana - Jalkapallo - Aamulehti

Lisäajan osuma pelasti Ruotsin, loukkaantunut joukkuetoveri sai  kunnianosoituksen - Urheilu | HS.fi
Lisäajan osuma pelasti Ruotsin, loukkaantunut joukkuetoveri sai kunnianosoituksen - Urheilu | HS.fi

Jalkapallo | Siilinjärvellä pelattiin harvinainen saman seuran derby –  "Olihan se kieltämättä outo tilanne" | Urheilu | Uutis-Jousi
Jalkapallo | Siilinjärvellä pelattiin harvinainen saman seuran derby – "Olihan se kieltämättä outo tilanne" | Urheilu | Uutis-Jousi

Kun menet antamaan kulmapotkua, siellä on eläin vieressäsi" - Real Madridin  keskikenttäpelaaja kertoi karuista olosuhteista kotimaassaan
Kun menet antamaan kulmapotkua, siellä on eläin vieressäsi" - Real Madridin keskikenttäpelaaja kertoi karuista olosuhteista kotimaassaan

Pikkuhuuhkajat taipui Sveitsille karsinta-avauksessaan

VG-62 - Jalkapallo - Miehet edustusjoukkue - Ahvenanmaalta takaisin  Karvettiin Maskun kimppuun
VG-62 - Jalkapallo - Miehet edustusjoukkue - Ahvenanmaalta takaisin Karvettiin Maskun kimppuun

Ilves jalkapallo - Taukotulos Turusta (45min): FC Inter - Ilves 0-0  Pallonhallinta: 45%-55% Maalipaikat: 0-4 Kulmat: 1-1 #Veikkausliiga |  Facebook
Ilves jalkapallo - Taukotulos Turusta (45min): FC Inter - Ilves 0-0 Pallonhallinta: 45%-55% Maalipaikat: 0-4 Kulmat: 1-1 #Veikkausliiga | Facebook

FC Lahden kulmapotkumaestro sai kehut voiton jälkeen – "Jos tuollaisia  palloja tulee lisää, kyllä me niistä maaleja tehdään" | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
FC Lahden kulmapotkumaestro sai kehut voiton jälkeen – "Jos tuollaisia palloja tulee lisää, kyllä me niistä maaleja tehdään" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Puolivälierät alkavat, ja Marokon vähäiset kulmapotkut kiinnostavat -  Puoliaika.com
Puolivälierät alkavat, ja Marokon vähäiset kulmapotkut kiinnostavat - Puoliaika.com