Home

Lennätin Ei voi Hiljaa minä vuonna saksa voitti jalkapallon mm kisat Etikka Korealainen tehoton

Länsi-Saksan MM-kisat 1974 - Totaalinen jalkapallo esittäytyy

Vaihtopenkillä tehtiin historiaa, kun Saksa voitti Marokon - Jalkapallo -  Aamulehti
Vaihtopenkillä tehtiin historiaa, kun Saksa voitti Marokon - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallon MM-kisat: Saksan jatkopaikka milleistä kiinni

Japani yllätti Saksan Qatarin MM-kisoissa ja voitti 2–1 | Urheilu |  Länsi-Uusimaa
Japani yllätti Saksan Qatarin MM-kisoissa ja voitti 2–1 | Urheilu | Länsi-Uusimaa

Ylimieliset saksalaiset saivat opetuksen, joka johti jalkapallon pysyvään  muutokseen – kun MM-kisat saapuivat Afrikkaan, viimeisetkin ennakkoluulot  murtuivat | Yle
Ylimieliset saksalaiset saivat opetuksen, joka johti jalkapallon pysyvään muutokseen – kun MM-kisat saapuivat Afrikkaan, viimeisetkin ennakkoluulot murtuivat | Yle

Naisten jalkapallon MM-kisat: Tässä on kirkkain tähti – näin hän erottuu  muista - Urheilulehden parhaat - Ilta-Sanomat
Naisten jalkapallon MM-kisat: Tässä on kirkkain tähti – näin hän erottuu muista - Urheilulehden parhaat - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisat: Saksan joukkueen protesti kirvoitti kritikkiä  Twitterissä - MM-futis - Ilta-Sanomat
Jalkapallon MM-kisat: Saksan joukkueen protesti kirvoitti kritikkiä Twitterissä - MM-futis - Ilta-Sanomat

MM-finaali hetki hetkeltä: Saksa on uusi maailmanmestari! - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
MM-finaali hetki hetkeltä: Saksa on uusi maailmanmestari! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM kisat 2026 » kaikki kesän kovimmasta turnauksesta

Saksa varmisti hyvissä ajoin paikkansa jalkapallon MM-lopputurnaukseen –  "Tavoitteemme on voittaa maailmanmestaruus" | Yle
Saksa varmisti hyvissä ajoin paikkansa jalkapallon MM-lopputurnaukseen – "Tavoitteemme on voittaa maailmanmestaruus" | Yle

Saksa voitti U17 MM-kilpailut! - Indonesiassa järjestetty turnaus tarjosi  upeaa jalkapalloviihdettä - Jalkapallon-MM 2023
Saksa voitti U17 MM-kilpailut! - Indonesiassa järjestetty turnaus tarjosi upeaa jalkapalloviihdettä - Jalkapallon-MM 2023

Saksalla surkeimmat MM-kisat vuosikymmeniin – muun muassa nämä karut  tilastot hallitsevan mestarin katastrofiturnaus laittoi uusiksi | Yle
Saksalla surkeimmat MM-kisat vuosikymmeniin – muun muassa nämä karut tilastot hallitsevan mestarin katastrofiturnaus laittoi uusiksi | Yle

Saksan joukkueelta näyttävä protesti Qatarille ja Fifalle

Visa
Visa

Lannetanssia kulmalipulla – Länsi-Saksa voitti maailmanmestaruuden vuonna  1990, mutta turnauksen ilmiönä loisti Kamerunin velmu veteraani | Kaleva
Lannetanssia kulmalipulla – Länsi-Saksa voitti maailmanmestaruuden vuonna 1990, mutta turnauksen ilmiönä loisti Kamerunin velmu veteraani | Kaleva

MM-kisojen ennakko - E-lohko: TV, otteluohjelma, kokoonpanot

Jalkapallon naisten MM 2023: Pudotuspeliparit – Saksa ulkona - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallon naisten MM 2023: Pudotuspeliparit – Saksa ulkona - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisat – Ennakkosuosikeilla nihkeää, näin sunnuntain  kisapäivä eteni - MTVuutiset.fi
Jalkapallon MM-kisat – Ennakkosuosikeilla nihkeää, näin sunnuntain kisapäivä eteni - MTVuutiset.fi

Saksa ulos jalkapallon MM-kisoista – Espanjalle shokkitappio – Päivän Lehti

Jalkapallon MM-kisat huipentuvat – Litmanen muistaa MM-finaalit  paperisilpusta pelikavereihin: "Omalla tavallaan finaalien lista on oma  elämänkaari" | Yle
Jalkapallon MM-kisat huipentuvat – Litmanen muistaa MM-finaalit paperisilpusta pelikavereihin: "Omalla tavallaan finaalien lista on oma elämänkaari" | Yle

Saksa jäi alkulohkoon jalkapallon naisten MM-kisoissa ensimmäistä kertaa  historiassa - MTVuutiset.fi
Saksa jäi alkulohkoon jalkapallon naisten MM-kisoissa ensimmäistä kertaa historiassa - MTVuutiset.fi