Home

Hermo tekijä molemmat puoliaika jalkapallo kesti VÄÄRÄ henkilökohtainen sulattaa

Otteluraportti JIPPO B - VJS - Jippo

Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen:  Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat
Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen: Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Chelsea ja Manchester City olivat Mestarien liigassa tylyjä britti-isäntiä  | Urheilu | Kymen Sanomat
Chelsea ja Manchester City olivat Mestarien liigassa tylyjä britti-isäntiä | Urheilu | Kymen Sanomat

Tehottomuus taas Interin ongelma - Jalkapallo - Turun Sanomat

Kolmonen – Janakkalan Pallo

1. puoliaika: Suomi tyri - Hradecky pelasti

1. puoliaika: Kestääkö varamiehinen Honka?

SJK Akatemian hyvä ensimmäinen puoliaika ei riittänyt - SJK

Sirbi tuuletti sydämen kyllyydestä - Jalkapallo - Turun Sanomat

GrIFK koki Tepsin voittovireen - Jalkapallo - Turun Sanomat

Maajoukkue - Puoliaika.com

Aatu Hakalan nollaputki kestää, nyt kaatui AC Oulu - Urheilu - Valkeakosken  Sanomat
Aatu Hakalan nollaputki kestää, nyt kaatui AC Oulu - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Ensimmäinen puoliaika oli hermoja riistävä" - Liverpool kesti paineen |  Sportti.com
Ensimmäinen puoliaika oli hermoja riistävä" - Liverpool kesti paineen | Sportti.com

Lepsu puolustus pudotti KuPSin jatkosta Eurooppa-liigassa - Urheilu | HS.fi

Jalkapallo - Raisu Lumous ry

HJK Klubi 04 ristiriitaiseen tasapeliin kärkikamppailussa - HJK Helsinki

Ruotsi voitti Slovakian rangaistupotkumaalilla

Rovaniemen Palloseura - KPV romahti RoPS:n toisen puoliajan tehomyllyssä

Pala MM-historiaa - 1962: Kun "Pikkulintu" täytti Pelén saappaat, ja  erotuomari sovitteli sotajoukkojen liikkumista - SuomiFutis
Pala MM-historiaa - 1962: Kun "Pikkulintu" täytti Pelén saappaat, ja erotuomari sovitteli sotajoukkojen liikkumista - SuomiFutis

Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - Otteluraportti: SoPan reissusaldona  komea voitto ja ansaittu tasuri OLS:in joukkueista
Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - Otteluraportti: SoPan reissusaldona komea voitto ja ansaittu tasuri OLS:in joukkueista

Brasilia kesti ennakkosuosikin paineet – vakuuttavalla pelillä  puolivälieriin!
Brasilia kesti ennakkosuosikin paineet – vakuuttavalla pelillä puolivälieriin!

Atletico Madridin lataus kesti vain yhden puoliajan – ruotsalaisnuorukainen  pelasti Manchester Unitedin vierastasapeliin | Urheilu | Etelä-Suomen  Sanomat
Atletico Madridin lataus kesti vain yhden puoliajan – ruotsalaisnuorukainen pelasti Manchester Unitedin vierastasapeliin | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

FC Kiffen - Otteluraportti 16.5. PPJ – Kiffen 2-2 (1-0) 1. puoliaika  Ottelun alku oli erittäin rikkonainen. Kummallakin joukkueella oli kovia  vaikeuksia saada peliään käyntiin. Kiffenin ainoa alkuhetkien paikka syntyi  3. minuutilla
FC Kiffen - Otteluraportti 16.5. PPJ – Kiffen 2-2 (1-0) 1. puoliaika Ottelun alku oli erittäin rikkonainen. Kummallakin joukkueella oli kovia vaikeuksia saada peliään käyntiin. Kiffenin ainoa alkuhetkien paikka syntyi 3. minuutilla