Home

taide tekninen täsmällinen rannemurtuma jalkapallo Apina rehu vähennys

Paratriathlonisti Liisa Liljan epäonni jatkuu - Rannemurtuma pakottaa  sivuun Tokion paralympialaisista | Penkkiurheilu.com
Paratriathlonisti Liisa Liljan epäonni jatkuu - Rannemurtuma pakottaa sivuun Tokion paralympialaisista | Penkkiurheilu.com

Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä  maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi
Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi

Janne Saksela mursi nilkkansa – puolen vuoden toipuminen

CastCare Kipsauspalvelut Oy

Eri urheilulajeilla on omat vammatyyppinsä | Terve.fi

NFL-tähti potkaisi pikkupojan ranteen muusiksi - Grantin, 10, ja pelaajan  kohtaaminen sulattaa sydämiä
NFL-tähti potkaisi pikkupojan ranteen muusiksi - Grantin, 10, ja pelaajan kohtaaminen sulattaa sydämiä

Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja leikkaushoito | Tampereen  yliopistollinen sairaala
Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja leikkaushoito | Tampereen yliopistollinen sairaala

Ennakko: FC Lahden vieraillessa mitalitaistelu kovenee - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ennakko: FC Lahden vieraillessa mitalitaistelu kovenee - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tässä on Helmareiden joukkue jalkapallon EM-kisoihin | Yle

Psykiatri rapakuntoisten lasten vanhemmille: Ryhdistäytykää! - Perhe -  Ilta-Sanomat
Psykiatri rapakuntoisten lasten vanhemmille: Ryhdistäytykää! - Perhe - Ilta-Sanomat

Murtuma pitää Neymarin sivussa kauan - Jalkapallo - Aamulehti

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kärsi 5–1 -tappion Japania vastaan  Turussa pelatussa harjoitusottelussa. - MTVuutiset.fi
Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kärsi 5–1 -tappion Japania vastaan Turussa pelatussa harjoitusottelussa. - MTVuutiset.fi

Tältä näyttää röntgenkuva Neymarin selästä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja kipsaushoito | Tampereen  yliopistollinen sairaala
Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja kipsaushoito | Tampereen yliopistollinen sairaala

Lääkärilehti - Liikunnallinen aktiivisuus liittyy hyvään koulumenestykseen

Varvasvaivat ja jalkaterän kiputilat urheilijoilla | Mehiläinen

Miten voi erottaa murtuman ja venähdyksen? Lääkäri kertoo | Terveystalo

Uusi tutkimus: Näin rannemurtumia kannattaisi hoitaa - Terveys -  Ilta-Sanomat
Uusi tutkimus: Näin rannemurtumia kannattaisi hoitaa - Terveys - Ilta-Sanomat

Uutta tietoa kaatuneesta suomalaislautailijasta: "Ranne kipsattu, vamma ei  estä laskemista" | Yle
Uutta tietoa kaatuneesta suomalaislautailijasta: "Ranne kipsattu, vamma ei estä laskemista" | Yle

Kooste 9.7.22 | PeKa - Atlantis FC | Miesten Kakkonen | Arto Tolsa Areena -  YouTube
Kooste 9.7.22 | PeKa - Atlantis FC | Miesten Kakkonen | Arto Tolsa Areena - YouTube

Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan toisella puoliajalla – Turun  helteessä 5–1-voitto vieraille | Lapin Kansa
Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan toisella puoliajalla – Turun helteessä 5–1-voitto vieraille | Lapin Kansa