Sihteeri Riisua Säteillä suomen jalkapallo mitali passi tuomio kahvio

Lippujuhlan päivän kunniamerkit – katso listoja kunniamerkkien saajista,  mukana kaikki pohjoissuomalaiset palkitut | Kaleva
Lippujuhlan päivän kunniamerkit – katso listoja kunniamerkkien saajista, mukana kaikki pohjoissuomalaiset palkitut | Kaleva

YOG arkistot - Suomen Olympiakomitea

Mitali Futis - Laatupalkinto

Miksi jalkapallon MM-kisat alkavat taas ilman meitä? Suomi voisi olla  huipulla, mutta ensimmäinen arvokisamitali kaatui krapulaan - Urheilu |  HS.fi
Miksi jalkapallon MM-kisat alkavat taas ilman meitä? Suomi voisi olla huipulla, mutta ensimmäinen arvokisamitali kaatui krapulaan - Urheilu | HS.fi

Itä-Suomen piirin mitalistit 2019

Mila Nevalaiselle toinen EM-mitali – Suomen tyttöjen joukkue sai pronssia  keilailun juniorien EM-kisoissa | Urheilu | Hämeen Sanomat
Mila Nevalaiselle toinen EM-mitali – Suomen tyttöjen joukkue sai pronssia keilailun juniorien EM-kisoissa | Urheilu | Hämeen Sanomat

Suomen mitalit hiihtolajien MM-kisoissa 2000-luvulla | TVMatsit.com

Mitali Soccer - Laatupalkinto

Mitali Copa - Laatupalkinto

Suomen jalkapallo | Länsi-Uusimaa

MM-pronssipelissä tavallista kirkkaampi loiste – Marokko hamuaa  historiallista mitalia | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
MM-pronssipelissä tavallista kirkkaampi loiste – Marokko hamuaa historiallista mitalia | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Valkealan Kajo | Jalkapallo - Ella Peltola oli edustamassa Kaakkois-suomen  piiriä ja KAJOA Palloliiton valtakunnallisissa taitokilpailuissa 22.11.2015  tyttöjen E10 sarjassa ja Ella suoritti kultamerkin ja oli SM-kisassa  hienosti sijalla 11 !!! KAJO
Valkealan Kajo | Jalkapallo - Ella Peltola oli edustamassa Kaakkois-suomen piiriä ja KAJOA Palloliiton valtakunnallisissa taitokilpailuissa 22.11.2015 tyttöjen E10 sarjassa ja Ella suoritti kultamerkin ja oli SM-kisassa hienosti sijalla 11 !!! KAJO

Naisten Suomen cupin parhaan pelaajan voitonjuhlia varjostaa suuri suru |  Urheilu | Kouvolan Sanomat
Naisten Suomen cupin parhaan pelaajan voitonjuhlia varjostaa suuri suru | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Vuoden valinnat - Suomen Palloliitto

SJK:n Hradecky: "Mitali on aina mitali"

Mitaliteline - Jalkapallo - Mitalihenkari - Suomen Rahaliike

Naisten Liiga (Suomen jalkapallo) | Savon Sanomat

Mitali Jalkapallo Suomen Cup 2002 - Huuto.net

Kuohujuomat poksahtelivat KuPSin naisten juhlissa ja Kalinka soi – Pronssi  oli keltapaidoille historian ensimmäinen mitali naisten liigakentiltä |  Urheilu | Savon Sanomat
Kuohujuomat poksahtelivat KuPSin naisten juhlissa ja Kalinka soi – Pronssi oli keltapaidoille historian ensimmäinen mitali naisten liigakentiltä | Urheilu | Savon Sanomat

Saako JyPK:n kausi kruunun mitalin muodossa? – ”Ollaan parissa kaudessa  kehitytty Suomen top5-joukkueeksi” | Urheilu | Keskisuomalainen
Saako JyPK:n kausi kruunun mitalin muodossa? – ”Ollaan parissa kaudessa kehitytty Suomen top5-joukkueeksi” | Urheilu | Keskisuomalainen

M053 Jalkapallon turnausmitali 43x55 mm - PalkintoPKP.fi

Åland United juhlii jälleen jalkapallon Suomen cupin voittoa – vasta  15-vuotias Olivia Ulenius palkittiin ottelun parhaana | Yle
Åland United juhlii jälleen jalkapallon Suomen cupin voittoa – vasta 15-vuotias Olivia Ulenius palkittiin ottelun parhaana | Yle