Home

Kohtalainen raskaana leikata venäläiset naiset jalkapallon mm kisat jonottaa vankeus uudelleen

Venäjä heitettiin ulos jalkapallon naisten EM-kisoista - ElmoTV

Saksa voitti U17 MM-kilpailut! - Indonesiassa järjestetty turnaus tarjosi  upeaa jalkapalloviihdettä - Jalkapallon-MM 2023
Saksa voitti U17 MM-kilpailut! - Indonesiassa järjestetty turnaus tarjosi upeaa jalkapalloviihdettä - Jalkapallon-MM 2023

Nämä maat ovat varmistaneet paikkansa MM-kisoissa – yhdellä suomalaisella  on vielä teoriassa mahdollisuus yltää kisoihin | Yle
Nämä maat ovat varmistaneet paikkansa MM-kisoissa – yhdellä suomalaisella on vielä teoriassa mahdollisuus yltää kisoihin | Yle

Venäjä teki historiaa – ei ole koskaan ennen voittanut ottelua jalkapallon  naisten EM-kisoissa - Urheilu | HS.fi
Venäjä teki historiaa – ei ole koskaan ennen voittanut ottelua jalkapallon naisten EM-kisoissa - Urheilu | HS.fi

Jalkapallon EM-kisat | Veikkausuutiset - Veikkaus

Jalkapallon MM-kisat tavoittivat yhteensä 2,4 miljoonaa suomalaista – Ylen  tiedotteet – yle.fi
Jalkapallon MM-kisat tavoittivat yhteensä 2,4 miljoonaa suomalaista – Ylen tiedotteet – yle.fi

Portugali korvaa Venäjän naisten EM-kisoissa – kohtaa alkulohkossa Ruotsin  - Jalkapallon EM-kisat 2024
Portugali korvaa Venäjän naisten EM-kisoissa – kohtaa alkulohkossa Ruotsin - Jalkapallon EM-kisat 2024

Jalkapallon MM-kisat huipentuvat, mutta kuka ratkaisee loppuottelun?  Asiantuntijat uskovat Englannin kahteen tähteen – kerro mielipiteesi! |  Urheilu | Yle
Jalkapallon MM-kisat huipentuvat, mutta kuka ratkaisee loppuottelun? Asiantuntijat uskovat Englannin kahteen tähteen – kerro mielipiteesi! | Urheilu | Yle

Kommentti: Uefan vitkuttelu Venäjän EM-kisapaikasta on vastenmielistä –  mahdolliset korvaajat joutuvat epäreiluun tilanteeseen | Yle
Kommentti: Uefan vitkuttelu Venäjän EM-kisapaikasta on vastenmielistä – mahdolliset korvaajat joutuvat epäreiluun tilanteeseen | Yle

Naisten jalkapallon MM-kisat 2023 | Ottelut, tulokset, lohkot, uutiset

Jalkapallon naisten MM-kisat tavoittivat aikaerosta huolimatta suuryleisön  | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Jalkapallon naisten MM-kisat tavoittivat aikaerosta huolimatta suuryleisön | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Jalkapallon MM-turnaus käynnistyy – Tässä ovat suurimmat ennakkosuosikit

Jalkapallon MM-turnaus alkaa perjantaina: Asiantuntijat kertovat, millaisia  ovat maailman parhaat joukkueet - Urheilu | HS.fi
Jalkapallon MM-turnaus alkaa perjantaina: Asiantuntijat kertovat, millaisia ovat maailman parhaat joukkueet - Urheilu | HS.fi

Venäjä jäi kokonaan ilman vastustajaa jalkapallon MM-karsinnoissa

Jalkapallon naisten EM-kisat 2022: otteluohjelma, tv, aikataulu, Helmarit

Tämä maali ratkaisi maailmanmestaruuden – ”Ihana viimeistely! Aivan  fantastinen” | Urheilu | Yle
Tämä maali ratkaisi maailmanmestaruuden – ”Ihana viimeistely! Aivan fantastinen” | Urheilu | Yle

Yhdysvallat ja Hollanti ratkovat paremmuuden jalkapallon naisten MM-finaalissa  | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Yhdysvallat ja Hollanti ratkovat paremmuuden jalkapallon naisten MM-finaalissa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa

Jalkapallon MM: Pullahtaako hallitseva mestari heti ulos? - MTVuutiset.fi

Jalkapallon naisten MM-kisat 2023 alkavat - lue kattava infopaketti!

Venäjä veti valituksensa pois Fifan asettamasta MM-rangaistuksesta -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Venäjä veti valituksensa pois Fifan asettamasta MM-rangaistuksesta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisat 2023 | Naisten jalkapallon kehitys Suomessa | Apu

Suomi hävisi tyttöjen jalkapallon MM-kisoissa – vastustajalla oli ajatus  edellä | Uusi Suomi
Suomi hävisi tyttöjen jalkapallon MM-kisoissa – vastustajalla oli ajatus edellä | Uusi Suomi

MM-kisojen ennakko - A-lohko: TV, otteluohjelma, kokoonpanot